ZAMENA KAMERE NA MOBILNOM TELEFONU

USLUGE / ZAMENA KAMERE NA MOBILNOM TELEFONU

FaceTime i video ćaskanje su osnovne funkcije koje vas zbližavaju sa prijateljima i porodicom, a o selfijima da i ne govorimo. Naši tehničari mogu zameniti neispravnu ili pokvarenu kameru pomažući vam da ponovo „ostanete povezani“ sa voljenima.

Ako su vaše slike mutne, iskrivljene ili se kamera zamrzne i ne otvori, možda ćete morati da zamenite deo. Vreme popravljanja može varirati od 20 minuta do 1 sata u zavisnosti od vašeg modela, obavezno nas kontaktirajte da bismo potvrdili tačnu cenu i proverili da li imamo deo na lageru ili ga je potrebno poručiti.

Zamena iPhone kamere

Ako vaša iPhone kamera ima problema, treba je brzo popraviti. Naši tehničari mogu popraviti bilo koju neispravnu ili pokvarenu kameru. Jedna od karakteristika po kojoj se iPhone izdvaja od konkurencije je visokokvalitetna kamera. Prašina i udar mogu uticati na performanse, pa čak i zaustaviti njen potpuno rad.

Da li vaš iPhone proizvodi fotografije manje savršenog kvaliteta?
Obavezno dođite u Battery Shop Glam. Naši stručni tehničari za popravku iPhonea mogu vam u kratkom vremenu povratiti visokokvalitetne snimke po kojima je iPhone poznat.

Zamena kamere na Samsung telefonima

Jedna od najboljih karakteristika Samsung-a je kamera. Sa do 12 megapiksela koji proizvode kristalno čiste HD slike, jedan su od glavnih razloga zbog kojih ljudi pričaju o ovom brendu.

Usluge zamene zadnje kamere dostupne su za većinu novih Samsung telefona. Za retke modele može biti prilično težak izvor delova, pa ako ne možete da pronađete uslugu koju tražite, kamera možda neće biti dostupna za vaš određeni model.

Posetite nas ili pozovite kako bih rekli da li je kamera koju tražite dostupna za vaš model telefona.

Pošaljite upitnik ili nas kontaktirajte

1 + 8 =