O NAMA

NASLOVNA / O NAMA

KO SMO MI?

BatteryShop Glam je profesionalna prodavnica popravki pametnih telefona. Specijalizovani smo za profesionalnu popravku i negu pametnih telefona, tableta i racunara. Sve popravke obavljaju se u prodavnici, obučeni tehničari orijentisani prema korisničkoj službi.

Popravljamo sve glavne marke pametnih telefona i tableta: Samsung, Apple, LG, BlackBerri i Huawei. Pružamo brzu, visokokvalitetnu i standardizovanu stručnu uslugu, bez obzira koji uređaj koristite.

Bez obzira da li vam je potrebna popravka, imate pitanje ili problem sa uređajem, želite jedinstvenu futrolu ili dodatke za pametni telefon ili tražite osveženi telefon ili zamenu ili prodaju polovnih uređaja, kvalifikovani tehničari BatteryShop Glam-a su tu da vam pomognu.

KONCEPT POPRAVKE

Naše popravke se završavaju na licu mesta i obično se završavaju za manje od 60 minuta (neke popravke, na primer oštećenja vodom, mogu potrajati duže). Sve popravke koje vrše naši kvalifikovani tehničari na licu mesta koriste delove vrhunskog kvaliteta.  Samo svratite do naše prodavnice i mi ćemo vam ponuditi trenutnu dijagnozu uređaja.

Da bi vaši lični podaci bili sigurni i zaštićeni, naši tehničari će vam ponuditi rezervne kopije podataka (vaš imenik, kalendar, fotografije i bilo koji drugi dokumenti …) koji će biti vraćeni na vaš uređaj nakon popravki. Provešćemo vas kroz vaš novi uređaj, optimizovati njegove karakteristike i pokazati vam dodatnu opremu kako bi vaš uređaj dobro funkcionisao. Sve je to deo naše posvećenosti da vam svakodnevno pomažemo da na najbolji način iskoristite svoj mobilni uređaj.